Paketi spletnih strani

Predstavljamo naše različne pakete spletnih strani, ki ustrezajo različnim potrebam in proračunom. Naš cilj je zagotoviti kakovostne in prilagojene spletne rešitve za naše stranke.

Ponudba “CUSTOM”

Pogosta vprašanja

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Čas izdelave spletne strani je odvisen od obsega projekta, funkcionalnosti in zahtev. Povprečno traja od nekaj dni do nekaj tednov.

Kakšen je strošek izdelave spletne strani?

Cena izdelave spletne strani je odvisna od obsega dela. Pred začetkom projekta vam bomo predstavili cenovno ponudbo, da boste vedeli, koliko lahko pričakujete, da bo stalo.

Ali je mobilno odzivno oblikovanje vključeno?
Da, mobilno odzivno oblikovanje je ključnega pomena. Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran pravilno delovala in izgledala na vseh napravah, vključno z mobilnimi telefoni
Kdo bo skrbel za vsebino spletnega mesta?
Vsebino boste morali sami zagotoviti. A brez skrbi. Če želite strokovno pomoč pri pripravi besedil, oblikovanju vsebine, izbiri slik, smo tukaj, da vam pomagamo.
Kako se rešujejo morebitne težave ali napake po lansiranju?

Po lansiranju spletne strani bomo zagotovili osnovno usposabljanje in podporo (po pogodbi), da boste lahko sami upravljali vsebino ali pa lahko še naprej računate na nas za vzdrževanje, seveda vam prej sporočimo ceno.

**Svetovanje pri izdelavi spletne strani, je proces, ki vodi do zadanega cilja, torej odzivne in napredne spletne strani.
Naš interes je, da z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagamo na poti skozi izdelavo spletne strani in dolgoročno skrbeti za le to. Naše storitve niso brezplačne, ker je v ospredju načrt perosnalizirane spletne strani s konkretnimi rešitvami za podjetje oz. posameznika.
Pri poslovanju se strogo držimo kodeksa poslovne etike in ne dajemo praznih obljub, ki bi bile v škodo stranke.
Na prvem srečanju bomo skozi pogovor naredili celoviti pregled obstoječe spletne strani ali se pogovorili o izdelavi nove. Šele na podlagi točnih informacij vam pripravimo natančno specificirano ponudbo, sicer bo ponudba zgolj okvirna.
Prvo srečanje (svetovanje), v vrednosti 89,00 evrov je na naše stroške v kolikor se odločite za naše storitve, sicer vam izstavimo račun za 89,00 evrov + plačilo kilometrine (0,39 evra/kilometer), da pokrijemo osnovne nastale stroške.

Cenik je zgolj informativne narave in je odvisen od zahtevnosti in obsega dela.
DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Povejte nam o svojem projektu

Začnite svojo pot do odlične spletne strani že danes. Pišite nam ali nas pokličite in se pogovorite o svojih idejah in ciljih. Skupaj lahko ustvarimo spletno prisotnost, ki bo izstopala in prinašala rezultate.