Cenik CLOUD
gostovanja

Pri gostovanju smo predani zagotavljanju vrhunskega spletnega gostovanja.

Naše storitve gostovanja temeljijo na zmogljivih Cloud strežnikih, ki omogočajo hitro odzivnost, prilagodljivost in skalabilnost.

Strežniki so locirani v naprednih podatkovnih centrih, kar zagotavlja optimalno zmogljivost, varnost in razpoložljivost za vaše spletno mesto.

Selitev gostovanja

V kolikor bo spletna stran, katera gostuje na naših strežnikih prešla k drugemu ponudniku storitev gostovanja, bo nujno potrebno pridobiti nove licence za  DIVI temo, na kateri je postavljena stran, ter za uporabo določenih vtičnikov, ki omogočajo delovanje spletnega mesta.

Med temi PREMIUM licencami so:

 • Divi Theme,
 • WPML (WordPress Multilingual Plugin),
 • Divi Supreme Pro,
 • Divi Toolbox,
 • in morebitni drugi PREMIUM vtičniki, ki so ključni za delovanje spletnega mesta.

Brez ustreznih licenc spletno mesto ne bo delovalo pravilno ali pa sploh ne bo dosegljivo. Torej nujno zakupite ustrezne licence pred prenosom, na nove strežnike.

Gostovanje Brez skrbi

Gostovanje, Vzdrževanje in Osnovna Optimizacija za 45€/mesec

Ste pripravljeni na brezskrbno in učinkovito spletno prisotnost? Naša naročnina združuje vse ključne elemente, ki jih potrebujete za uspešno spletno stran, v enem priročnem paketu. Za samo 45€ na mesec prejmete gostovanje, redno vzdrževanje ter osnovno optimizacijo vaše spletne strani.

Kaj vključuje naročnina:
Gostovanje:

 • Hitro in zanesljivo CLOUD gostovanje za nemoteno delovanje vaše spletne strani.
 • Varnostne funkcije, ki varujejo pred morebitnimi tveganji.
 • Enostavno upravljanje gostovanja za vašo brezskrbnost.

Vzdrževanje:

 • Redne varnostne posodobitve, ki ščitijo vašo spletno stran pred morebitnimi grožnjami.
 • Periodični pregledi za odkrivanje in odpravljanje morebitnih napak.
 • Redno arhiviranje podatkov, kar preprečuje izgubo informacij.

Osnovna Optimizacija:

 • Analiza in izboljšanje hitrosti nalaganja za boljšo uporabniško izkušnjo.
 • Osnovna optimizacija za iskalnike (SEO) za izboljšano vidnost na spletu.
 • Spremljanje osnovnih analitičnih podatkov za prilagajanje strategije.

S tem naročniškim paketom se osredotočite na razvoj svoje vsebine, medtem ko skrbimo za tehnične podrobnosti. Vaša spletna stran bo vedno varna, posodobljena in pripravljena za pritegnitev obiskovalcev. Naročite zdaj in zagotovite trajno kakovost vaše spletne prisotnosti za samo 45€ na mesec.

**Minimalni čas gostovanja BREZ SKRBI:

Stranka soglaša z minimalnim obdobjem gostovanja za 12 mesecev od datuma začetka naročniškega paketa. V primeru prekinitve storitve pred potekom minimalnega časa gostovanja se zaračuna strošek prekinitve v višini preostanka 12 mesečne naročnine.

Plačilo:
Mesečno plačilo v višini 45€ se izvede avtomatično na začetku vsakega mesečnega obdobja. Storitve, ki niso plačane v roku, se lahko začasno prekinejo, dokler stranka ne izvede plačila.

Preklic storitve:
Stranka lahko prekliče storitev po preteku minimalnega obdobja gostovanja s pisnim obvestilom najmanj 30 dni pred želenim datumom preklica. Preklic storitve pred potekom minimalnega časa gostovanja lahko privede do zaračunavanja stroškov prekinitve.

Odgovornost stranke:
Stranka je odgovorna za zagotavljanje pravilnih in ažurnih podatkov za obračun in kontaktiranje. Stranka se zavezuje, da bo uporabljala storitve v skladu z veljavnimi zakoni in pravili.

Spremembe pogojev:
Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb pogojev gostovanja. Stranke bodo o spremembah obveščene najmanj 15 dni pred njihovo uveljavitvijo. Z naročilom naših storitev potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s temi pogoji gostovanja. Za dodatna vprašanja ali razjasnitve nas kontaktirajte.

Hvala za zaupanje v naše storitve!

Selitev gostovanja

V kolikor bo spletna stran, katera gostuje na naših strežnikih prešla k drugemu ponudniku storitev gostovanja, bo nujno potrebno pridobiti nove licence za  DIVI temo, na kateri je postavljena stran, ter za uporabo določenih vtičnikov, ki omogočajo delovanje spletnega mesta.

Med temi PREMIUM licencami so:

 • Divi Theme,
 • WPML (WordPress Multilingual Plugin),
 • Divi Supreme Pro,
 • Divi Toolbox,
 • in morebitni drugi PREMIUM vtičniki, ki so ključni za delovanje spletnega mesta.

Brez ustreznih licenc spletno mesto ne bo delovalo pravilno ali pa sploh ne bo dosegljivo. Torej nujno zakupite ustrezne licence pred prenosom, na nove strežnike.

Cenik e-mail gostovanja

E-mail gostovanje – prilagojeno le vašim e-poštnim predalom

S pomočjo našega e-poštnega gostovanja boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni, do vaših sporočil pa boste lahko dostopali na vseh napravah.

Poleg tega so naši strežniki optimizirani za e-pošto in nadzororavni 24/7. Naše e-poštno gostovanje podpira IMAP(S) / POP3(S) / SMTP, do 25 MB velike priponke ter do 6000 poslanih sporočil / dan.

Cenik storitev

Kvalitetne storitve po dostopnih cenah

Cenik vzdrževanja

Vzdrževanje spletne strani je pomemben proces, ki omogoča, da vaša spletna stran deluje nemoteno, je varna, posodobljena in optimizirana za dobro uporabniško izkušnjo.
Le z rednim posodabljanje programske opreme vaše spletne strani, ste lahko brez skrbi pred raznimi vdori in zlonamernimi posegi v vašo spletno stran.

Tu je nekaj ključnih dejavnosti pri vzdrževanju spletne strani:

1. Redne varnostne kopije: Redno ustvarjanje varnostne kopije celotne spletne strani, vključno z vsemi podatki, vsebino, slikami in nastavitvami. Če pride do težav, kot je vdor ali izguba podatkov, boste imeli varnostno kopijo, s katero lahko obnovimo vašo spletno stran.

2. Posodabljanje sistema in vtičnikov: Redno posodabljanje vsebine sistema za upravljanje vsebine (CMS), tem in vtičnikov. Posodobitve zagotavljajo izboljšave varnosti, popravke napak, nove funkcionalnosti in boljšo združljivost.

3. Preverjanje delovanja povezav: Redno preverjanje povezav na vaši spletni strani, ali so vse povezave delujoče. Neveljavne ali zlomljene povezave negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo in oceno iskalnikov.

4. Optimizacija hitrosti nalaganja: Hitra spletna stran pozitivno vpliva na uporabniško izkušnjo in lahko izboljša vašo uvrstitev v iskalnikih.

5. Spremljanje analitike:  Analitika pomaga prepoznati možnosti za izboljšanje in prilagajanje svoje spletne strani.

6. Posodabljanje vsebine: Osveževanje vsebine ohranja vašo stran zanimivo za obiskovalce in iskalnike ter povečuje možnosti za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih.

7. Upravljanje varnosti: Redno spremljanje varnostnih obvestil in izvajanje drugih varnostnih ukrepov, kot je SSL-certifikat.

 • Varnostno posodabljanje vaše spletne strani.
 • Zamenjava ali posodobitev že obstoječe vsebine (zamenjava telefonskih številk, delavnika, naslovov,…).
 • Redno oddajanje novic in novosti vašega poslovanja, posodabljanje referenc.
 • Manjši grafični posegi (izdelava oglasov – bannerjev, praznične okrasitve, …).
 • Dodajanje novih gumbov in pod-strani.

**Svetovanje pri izdelavi spletne strani, je proces, ki vodi do zadanega cilja, torej odzivne in napredne spletne strani.
Naš interes je, da z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagamo na poti skozi izdelavo spletne strani in dolgoročno skrbeti za le to. Naše storitve niso brezplačne, ker je v ospredju načrt perosnalizirane spletne strani s konkretnimi rešitvami za podjetje oz. posameznika.
Pri poslovanju se strogo držimo kodeksa poslovne etike in ne dajemo praznih obljub, ki bi bile v škodo stranke.
Na prvem srečanju bomo skozi pogovor naredili celoviti pregled obstoječe spletne strani ali se pogovorili o izdelavi nove. Šele na podlagi točnih informacij vam pripravimo natančno specificirano ponudbo, sicer bo ponudba zgolj okvirna.
Prvo srečanje (svetovanje), v vrednosti 89,00 evrov je na naše stroške v kolikor se odločite za naše storitve, sicer vam izstavimo račun za 89,00 evrov + plačilo kilometrine (0,39 evra/kilometer), da pokrijemo osnovne nastale stroške.

Cenik je zgolj informativne narave in je odvisen od zahtevnosti in obsega dela.
Cena domene je odvisna od cenovne politike vrhovnega registrarja (registra) za posamezno domensko končnico ter od cenovne politike registrarja. To pomeni, da registrarji domene registrirajo po cenah, ki jih določajo vrhovni registrarji, končnim naročnikom pa jih nudijo po lastno določenih cenah. Zaradi tega prihaja do razlik v ceni tako med različnimi domenskimi končnicami kot tudi med posameznimi registrarji.
DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Povejte nam o svojem projektu

Začnite svojo pot do odlične spletne strani že danes. Pišite nam ali nas pokličite in se pogovorite o svojih idejah in ciljih. Skupaj lahko ustvarimo spletno prisotnost, ki bo izstopala in prinašala rezultate.