cenik vzdrževanja spletne strani

Vzdrževanje spletne strani je pomemben proces, ki omogoča, da vaša spletna stran deluje nemoteno, je varna, posodobljena in optimizirana za dobro uporabniško izkušnjo.
Le z rednim posodabljanje programske opreme vaše spletne strani, ste lahko brez skrbi pred raznimi vdori in zlonamernimi posegi v vašo spletno stran.

Tu je nekaj ključnih dejavnosti pri vzdrževanju spletne strani:

1. Redne varnostne kopije: Redno ustvarjanje varnostne kopije celotne spletne strani, vključno z vsemi podatki, vsebino, slikami in nastavitvami. Če pride do težav, kot je vdor ali izguba podatkov, boste imeli varnostno kopijo, s katero lahko obnovimo vašo spletno stran.

2. Posodabljanje sistema in vtičnikov: Redno posodabljanje vsebine sistema za upravljanje vsebine (CMS), tem in vtičnikov. Posodobitve zagotavljajo izboljšave varnosti, popravke napak, nove funkcionalnosti in boljšo združljivost.

3. Preverjanje delovanja povezav: Redno preverjanje povezav na vaši spletni strani, ali so vse povezave delujoče. Neveljavne ali zlomljene povezave negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo in oceno iskalnikov.

4. Optimizacija hitrosti nalaganja: Hitra spletna stran pozitivno vpliva na uporabniško izkušnjo in lahko izboljša vašo uvrstitev v iskalnikih.

5. Spremljanje analitike:  Analitika pomaga prepoznati možnosti za izboljšanje in prilagajanje svoje spletne strani.

6. Posodabljanje vsebine: Osveževanje vsebine ohranja vašo stran zanimivo za obiskovalce in iskalnike ter povečuje možnosti za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih.

7. Upravljanje varnosti: Redno spremljanje varnostnih obvestil in izvajanje drugih varnostnih ukrepov, kot je SSL-certifikat.

  • Varnostno posodabljanje vaše spletne strani.
  • Zamenjava ali posodobitev že obstoječe vsebine (zamenjava telefonskih številk, delavnika, naslovov,…).
  • Redno oddajanje novic in novosti vašega poslovanja, posodabljanje referenc.
  • Manjši grafični posegi (izdelava oglasov – bannerjev, praznične okrasitve, …).
  • Dodajanje novih gumbov in pod-strani.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Podjetje

INITIO, spletne storitve d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
SI-1231 Ljubljana - Črnuče

Kontakt

TELEFON: +386 40 351 766
EMAIL: matej@futuro.si

Sledite nam