Lastnik in založnik medija:

Naziv podjetja: INITIO, spletne storitve d.o.o.
Poštni naslov: Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana – Črnuče
Telefon: +386 (0)40 351 766
Spletna stran: www.initio.si 
E-mail: [email protected]
Identifikacijska številka: 80515142
Matična številka: 6156142000
Leto ustanovitve: 2012
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Lastnik & direktor: Matej Alijeski

Transakcijski račun: BANKA KOPER
IBAN: SI56 1010 0005 0815 191

Vsebina spletnega mesta INITIO d.o.o. je zgolj informativne narave. Za vsebino spletnih strani, povezanih s tega spletnega mesta ali s spletnim mestom INITIO d.o.o., ne prevzemamo odgovornosti.

Pogoji uporabe
Vsebine te spletne strani so proste za uporabo in so zgolj informativne narave.  Nadaljnji pristop med ponudniki in uporabniki ter morebitna naknadna sklenitev pogodb med ponudniki in uporabniki so izključno po lastni presoji uporabnikov.

Avtorske pravice / odpoved odgovornosti
V zvezi s tehničnimi značilnostmi interneta ni mogoče zagotoviti jamstva za verodostojnost, točnost in popolnost informacij, ki so na voljo na internetu. Za dostopnost ali delovanje zadevnega spletnega mesta in njegove vsebine ni zagotovila.
Vsaka odgovornost za neposredno, posredno ali drugo škodo, ne glede na njihove vzroke, ki izhajajo iz uporabe ali nerazpoložljivosti podatkov in informacij na tej spletni strani, je izključena, kolikor je to zakonsko dopustno.

Vsebina te strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Informacije so namenjene samo osebni uporabi. Vsaka nadaljnja uporaba, zlasti shranjevanje v zbirkah podatkov, podvajanje in kakršna koli oblika komercialne uporabe, pa tudi prenos tretjim osebam – tudi v delih ali v spremenjeni obliki – brez soglasja lastnika spletnega mesta je prepovedan.

Hiperpovezave do tega spletnega mesta so dobrodošle.

Pravilnik o zasebnosti
Če se na naših straneh zbirajo osebni podatki (na primer ime, naslov ali e-poštni naslovi), to poteka, kolikor je mogoče, vedno na prosti osnovi. Uporaba ponudb in storitev je, kolikor je mogoče, vedno mogoča brez posredovanja osebnih podatkov.

Uporaba kontaktnih podatkov, ki so jih objavile tretje osebe za pošiljanje nezaželenih oglaševalskih in informativnih gradiv, je izrecno izključena. Upravljavci strani si izrecno pridržujejo pravico do pravnih ukrepov v primeru neželenega pošiljanja oglaševalskih informacij, na primer nezaželene e-pošte.

Odgovornost za povezave
Ta spletni dnevnik vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb, na vsebino katerih ne vplivamo. Zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za te zunanje vsebine. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile v času povezave preverjene glede morebitnih zakonskih kršitev. Nezakonita vsebina v času povezovanja ni bila prepoznavna. Vendar stalen nadzor nad vsebino povezanih strani ni primeren brez konkretnih dokazov o kršitvi zakona. V primeru zakonskih kršitev bomo takšne povezave takoj odstranili.

Google Analytics
To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google Inc. (Google). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in omogočajo analizo uporabe spletnega mesta s strani vas. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi tega spletnega mesta, se običajno pošljejo Googlovemu strežniku v ZDA in jih tam shranijo.

Če pa je na tem spletnem mestu aktivirana anonimizacija IP, bo Google predhodno krajšal vaš IP naslov v državah članicah Evropske unije ali drugih pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le izjemoma bo polni naslov IP poslan Googlovemu strežniku v ZDA in tam skrajšan. Anonimizacija IP je na tej spletni strani aktivna. Google bo v imenu operaterja tega spletnega mesta uporabil te podatke za oceno vaše uporabe spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta.

To spletno mesto uporablja tehnologije za ponovno ciljanje, da bo vaše spletno mesto bolj zanimivo. Ta tehnologija omogoča uporabnikom interneta, ki se že zanimajo za naše izdelke in storitve, na spletnih straneh naših partnerjev.

Selitev gostovanja
V kolikor bo spletna stran, katera gostuje na naših strežnikih prešla k drugemu ponudniku storitev gostovanja, bo nujno potrebno pridobiti nove licence za  DIVI temo, na kateri je postavljena stran, ter za uporabo določenih vtičnikov, ki omogočajo delovanje spletnega mesta.

Med temi PREMIUM licencami so:

  • Divi Theme,
  • WPML (WordPress Multilingual Plugin),
  • Divi Supreme Pro,
  • Divi Toolbox,
  • in morebitni drugi PREMIUM vtičniki, ki so ključni za delovanje spletnega mesta.

Brez ustreznih licenc spletno mesto ne bo delovalo pravilno ali pa sploh ne bo dosegljivo. Torej nujno zakupite ustrezne licence pred prenosom, na nove strežnike.

Plačilni pogoji
V kolikor stranka ne poravna svojih obveznosti izvajalec po predhodnem pisnem obvestilu naročniku storitev zamrzne in je začasno nedostopna. Ponovna vzpostavitev znaša 20% vrednosti računa. Rok za ponovno vzpostavitev je 1 mesec, sicer se storitev izbriše.

Avtorske pravice
Copyright
”QR Code” je registrirana blagovna znamka podjetja DENSO WAVE INCORPORATED.

Izvedba copyright © 2022 INITIO, d.o.o.
Vse pravice pridržane.
Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

**Svetovanje pri izdelavi spletne strani, je proces, ki vodi do zadanega cilja, torej odzivne in napredne spletne strani.
Naš interes je, da z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagamo na poti skozi izdelavo spletne strani in dolgoročno skrbeti za le to. Naše storitve niso brezplačne, ker je v ospredju načrt perosnalizirane spletne strani s konkretnimi rešitvami za podjetje oz. posameznika.
Pri poslovanju se strogo držimo kodeksa poslovne etike in ne dajemo praznih obljub, ki bi bile v škodo stranke.
Na prvem srečanju bomo skozi pogovor naredili celoviti pregled obstoječe spletne strani ali se pogovorili o izdelavi nove. Šele na podlagi točnih informacij vam pripravimo natančno specificirano ponudbo, sicer bo ponudba zgolj okvirna.
Prvo srečanje (svetovanje), v vrednosti 89,00 evrov je na naše stroške v kolikor se odločite za naše storitve, sicer vam izstavimo račun za 89,00 evrov + plačilo kilometrine (0,39 evra/kilometer), da pokrijemo osnovne nastale stroške.